Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » V Radvanju pod Pohorjem prodamo 2 sobno stanovanje z garažo - Maribor. - 89.900 € »


V Radvanju pod Pohorjem prodamo 2 sobno stanovanje z garažo - Maribor. - 89.900 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
V Mariboru, natančneje v Radvanju, prodamo vzdrževano 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 2 nadstropju ter meri 65,32 m2 skupaj z lastniško garažo v velikosti 16,65 m2. Stanovanje zajema vhodni prostor ter hodnik, kuhinjo z jedilnico , ki vodi v dnevni prostor s prehodom na zaprt balkon oz letni vrt, kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico z bano oin tuš kadjo ter sanitarije. Stanovanju pripada tudi lastna garaža v pritličju stavbe ter skupni prostori - kolesarnica. Stanovanje se prodaja z opremo in sicer omarami v hodnikih, celotno kuhinjo (leseni del kuhinje z vsemi aparati ter hladilnikom), jedilno mizo ter stoli in postelje v sobi. Po želji se stanovanje lahko tudi izprazni. V stanovanju so bila leta 2012 zamenjana vhodna vrata, ki so protivlomna ter protihrupna, leta 2003 pa je bil urejen zimski vrt na balkonu.
Urejeni so vsi priključki: elektrika, vodovod, lastna centralna kurjava na plin, klima naprava, catv in internet. Urejeni so ločeni števci za elektriko, vodo ter plin. 
Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji nedaleč od vznožja Pohorja, tregovin, osnovne šole, vrtca ter dobrim AD dostopom.

Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685 !

Površina dela stavbe: 65,32 m2
Uporabna velikost stanovanja: 60,42 m2
Balkon/letni vrt: 4,90 m2
Garaža: 16,65 m2
Letnik gradnje: 2001
Leto obnove: 2012
Balkon - loža:  zaprt
Nadstropje:
2

Energetski razred: 
EI v izdelavi


Cena: 89.900 €
Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo